Директорът на Института за дясна политика Георги Харизанов, известен с

...
Директорът на Института за дясна политика Георги Харизанов, известен с
Коментари Харесай

Системата се прочиствала - така шефът на Института за дясна политика определи ефекта от Апартаментгейт

Директорът на Института за дясна политика Георги Харизанов, прочут с бурното си минало и правосъдни инциденти, както и с прозвището мъжката калинка на ГЕРБ още веднъж се хвърли на амбразурата и отбрани ръководещи, затънали в "Апартаментгейт ".

Според него протичащото се демонстрира, че политическата система се чисти и посочи като образец обстоятелството, че четирима души са отказали да станат депутати от ГЕРБ. "Плюсовете са забележими, ще продължи да се прочиства системата, видяхте по какъв начин четирима отхвърлиха да станат депутати ", уточни Харизанов. Според него има настоящ закон против корупцията и настояща КПКОНПИ. Преди този закон никой не говореше за антикорупция, за орган с толкоз мощни пълномощия, тъй като политическата класа сякаш предпазваше себе си, занапред ще има доста такива кавги и това е извънредно потребно, решително съобщи Харизанов..

Очевидно прочистването е толкоз надълбоко, че даже и Харизанов позволи предварителни избори. Според него има два сюжета за ръководството на страната - с Бойко Борисов министър председател или с министър председател Корнелия Нинова. "Ако има промяна на върха и в случай че друга политическаа мощ на върха съгласно волята на гласоподавателите, за какво да няма предварителни избори ", позволи шефът на Института за дясна политика.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР