Директорът на Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението

...
Директорът на Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението
Коментари Харесай

Главен комисар Николай Николов посети дома в Стара Загора, в който горя пожар

Директорът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов посети през днешния ден Дома за медико-социални грижи за деца в Стара Загора. В събота там породи пожар, който заплаши живота и здравето на децата. Това наложи незабавната им евакуация.

Стара Загора

Комисар Николов се срещна с личния състав на дома, с цел да съобщи персоналните благодарности на министъра на вътрешните работи Младен Маринов за съответната им и навременна реакция по време на зародила заплаха. Благодарение на тях нито едно от 39-те деца с увреждания не пострада.
основен комисар Николай Николов - доректор ГДПБЗН: За прощален път предварителната подготовка даде своите резултати. Високата организация, съдействието сред обособените институции, несъмнено, личният състав беше преди всичко тук, не разрешиха да загинат млади животи. Традиция в това здравно заведение е всяка година проектите, които са разработвани за такива тежки обстановки да бъдат проигравани, всеки един от личния състав да получи още веднъж инструктаж, да разбере своите задания, какво би трябвало да прави. Виждате,че обстановката тук е била изключителна тежка, не е имало време за доста мислене. 39 деца в случай че не се неистина са преместени в прилежащия блок, където към този момент не е било рисково за тях. Интересно - ромите от прилежащата махала са били първите, които са се притекли тук - с изключение на да гасят, са изнасяла и бебетата в прилежащия блок, благодаря им на тях - един прекрасен образец за нашето общество, по какъв начин всички можем да се включим и да помогнем за това нещо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР