Директорът на ФБР Кристофър Рей обвини Китай, че възпрепятства усилията

...
Директорът на ФБР Кристофър Рей обвини Китай, че възпрепятства усилията
Коментари Харесай

ФБР: COVID пандемията вероятно е причинена от инцидент в лаборатория на Ухан


Директорът на ФБР Кристофър Рей упрекна Китай, че попречва напъните на Съединени американски щати да открият повода за пандемията от ковид. Той сподели, че неговата организация счита, че COVID-19 се е популяризирал заради лабораторен случай в град Ухан.

Пандемията от COVID-19 евентуално е породена от приключване на информация от лаборатория в Ухан, Китай, сподели шефът на Федералното бюро за следствие Кристофър Рей.

„ ФБР от много време прави оценка, че произходът на пандемията най-вероятно е евентуален лабораторен случай в Ухан “, сподели той в изявление за Fox News. Директорът на организацията не даде повече детайлности за оценката на ФБР, като сподели, че е класифицирана.

Коронавирусът умъртви милиони по света, откогато беше открит за първи път в Ухан през ноември 2019 година

Коментарите на Wray пристигнаха дни откакто основаният в Съединени американски щати Wall Street Journal заяви, че Министерството на енергетиката на Съединени американски щати е оценило с ниска степен на убеденост, че пандемията произлиза от непреднамерено приключване на информация от лаборатория в Китай.

Други организации в американската разследваща общественост считат, че вирусът се е появил естествено, а не от лаборатория, в сходство с университетските проучвания.

В понеделник представителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби сподели, че държавното управление на Съединени американски щати не е постигнало дефинитивно умозаключение и консенсус по отношение на произхода на пандемията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР