Директорът на дирекция Европейски проекти и програми Мария Грозданова напуска

...
Директорът на дирекция Европейски проекти и програми Мария Грозданова напуска
Коментари Харесай

Поредна смяна в екипа на благоевградския кмет М. Байкушев: Директорът на дирекция „Европейски проекти и програми“ М. Грозданова напуска общинска администрация 

Директорът на дирекция " Европейски планове и стратегии " Мария Грозданова напуща общинска администрация, тя излиза в отпуск, след което няма да се връща още веднъж на работа като част от екипа на кмета М. Байкушев, това е измежду най-коментираните тематики в администрацията на новия градоначалник. Според източници на struma. com Грозданова е взела това решение след нескончаем диалог с кмета Байкушев в края на предходната седмица и пред близки доверила, че решението и за овакантяване е дефинитивно.

Какво са си споделили с градоначалника остава мистерия, само че е реалност, че мястото на шеф на значимата общинска дирекция е овакантено. Мария Грозданова работи в общината от времето на екскмета Атанас Камбитов, резервира мястото си и по време на някогашния кмет Илко Стоянов.

Осбоводени бяха всички заместител кметове от времето на Илко Стоянов, смени бяха осъществени и на шефовете на виновни дирекции и общински сдружения. С нови шефове са " Паркинги и гаражи " и сдружение " Арт Стейдж ", както и има нови заместник-кметове на " Култура ", " Образование и бизнес " и заместник-кмет по икономическото развиване.

След нова година ще бъде показан и 4-тия зам.- кмет по строителството, за коети ви съобщихме по-рано през днешния ден. Ще бъде благоевградчанка, която работи в едно от министерствата в столицата. Общинска администрация е и с нов секретар. На мястото на Дейвид Арабаджиев застана Десислава Витанова. Прочиства кметът Байкушев администрацията си, не малко смени направи за 1 месец, очевидно е, че се възползва от правото си да сформира екип, с който да носи отговорност за всяко от дейностите си.

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР