Директорът на DIEMA XTRA SOFIA OPEN Пол Макнами е оптимист,

...
Директорът на DIEMA XTRA SOFIA OPEN Пол Макнами е оптимист,
Коментари Харесай

Пол Макнами: Оптимист съм, че Григор ще играе на DIEMA XTRA SOFIA OPEN

Директорът на DIEMA XTRA SOFIA OPEN Пол Макнами е оптимист, че Григор Димитров ще вземе присъединяване в шампионата в българската столица. Той сподели, че към момента няма изрично развиване по отношение на международния номер 4, предава gong.bg. 

„ Все още няма изрично развиване. Разбира се, и ние сме загрижени. Той прави всичко допустимо, с цел да пристигна да играе. Огромно нещо е да дойдеш да се бориш пред сънародниците си. Знам, че както почитателите, по този начин и той си спомня за оня миг, в който целуна корта. Действаме по проект “, разяснява Макнами. 

„ Аз съм оптимист и знам голямото персонално предпочитание на Григор Димитров да пристигна и да взе участие на шампионата. “ „ Той в действителност има проблем с рамото, само че и сега прави всичко допустимо, с цел да бъде подготвен. Той е подложен под голямо напрежение. Много бързо се качи до номер 3. В тази година той бе в нова роля и се трансформира в основното събитие. Озряването му като състезател се видя в мачовете от Откритото състезание на Австралия. Преди година или две той нямаше да може да завоюва такива мачове “, добави шефът на DIEMA XTRA SOFIA OPEN.

„ Григор Димитров може да вземе решението си и пет минути преди първия мач, тъй като го заслужава, тъй като стигна до третото място в света, а след шоуто, което направи през предходната година ще му дадем всички благоприятни условия. Вярвам, че няма да се чака до последния миг и ще знаем по-рано. Григор е огромен експерт и ще знаем в точния момент “, продължи той.

„ Евентуално негово неявяване ще бъде неприятно. Когато бях шеф на Откритото състезание на Австралия, Андре Агаси ми се обади вечерта преди първия мач и ми сподели, че няма да играе. Тогава бе в действителност неприятно. Правил съм 45 шампионата на високо равнище и съм виждал всичко. В спорта се случва всичко, изключително, когато става дума за травми. “

„ Турнирът остава доста мощен с класни участници и бъдещи звезди. Искаме да зарадваме българската аудитория. Надявам се, че това няма да е последният ATP шампионат тук, само че тъй като теоритично има подобен риск, се надявам хората да ни поддържат в залата. Важно е за бъдещето на тениса в България. Невъзможно е Григор да бъде сменен тъкмо в България, изключително за дамите “, сподели още Пол Макнами. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР