Директорът на държавната млекопреработвателна компания Ел Би Булгарикум Николай Маринов

...
Директорът на държавната млекопреработвателна компания Ел Би Булгарикум Николай Маринов
Коментари Харесай

След намалените цени: Освободиха директора на „Ел Би Булгарикум“

Директорът на държавната млекопреработвателна компания „ Ел Би Булгарикум ” Николай Маринов разгласи, че през днешния ден е бил освободен от служба.

„ Причината е, че през днешния ден стана ясно, че мафията победи страната. Аз и колежката ми бяхме освободени без всевъзможни претекстове. Бях известен от изпълнителния шеф на ДКК Венцислав Димитров, че съм освободен от служба и би трябвало неотложно да напусна офиса си – другояче ще извика полиция “, сподели той пред БТВ.

Маринов е бил освободен от отрасловия министър на стопанската система Никола Стоянов. Името му към момента стои в Търговския указател.

Преди ден от държавната компания оповестиха, че ще понижат цените на продуктите си с 30%, а на млеката с от 5 до 10 на 100.

„ Засегнали сме персонални ползи, в това число и персонални на министъра и на ДКК. Действително намалихме цените в нашите фирмени магазини с моя заповед, след борби и договаряния с комерсиалните вериги. За три месеца постигнахме икономии, с цел да реализираме това понижение.

През последния месец има напън от изпълнителния шефа на ДКК Венцислав Димитров със глобата на министър Стоянов “, разяснява той. Николай Маринов съобщи, че ще си търси правата в съда.

До момента към момента информация за освобождението на Маринов няма нито от ДКК, нито от Министерството на стопанската система.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР