Директор на компания в град Хейл и майка на две

...
Директор на компания в град Хейл и майка на две
Коментари Харесай

Успешна бизнес дама и майка: Не е важно какво ще постигнеш в живота, ракът ще ни затрие всичките…

Директор на компания в град Хейл и майка на две деца Рут Нейлор разгласява в мрежата откровени фотоси, с цел да покаже суровата реалност на битката с рака. 32-годишната жена има всичко, за което всеки може да си мечтае, само че в един миг животът ѝ се срутва. Сега тя твърди, че достиженията ѝ в живота изобщо не значат нищо пред лицето на гибелта, написа в. " Дейли Мейл ".  Фото © instagram/Ruth Naylor

" На хартия имам всичко: красива къща, две деца, блестяща кариера. Но, когато обличам болничния халат, не се различавам по нищо от останалите. Поредната жена, която с всички сили се бори за живота си. Държим всичко да е идеално, само че ракът учи на примирение ", споделя Нейлор.

 Фото © instagram/Ruth Naylor

Рут е диагностицирана с рядка форма на лимфом на Ходжкинс през август тази година. След прекарването на грип дамата се оплаква от зной и неприятно здраве, което траяло повече от осем седмици. Първоначално тя приписвала това на непрекъснатата си отмалялост - Рут освен възпитава четиригодишната си щерка и двегодишния си наследник, само че неотдавна се била развела с мъжа си, а всичките тези неща тя съчетавала с натоварения си работен график. В реалност обаче същинската причина се оказала рак.
 Фото © instagram/Ruth Naylor
" Тогава се промени всичко. Целият ми свят рухна. Бях единствено на 21 години, когато майка ми умря. Затова, когато лекарите ми споделиха за рака, мислех единствено за моите деца, по какъв начин те ще живеят без мен. Попитах: Ще пребивавам ли? Лекарите обаче нямаха отговор ", споделя Рут.
 Фото © instagram/Ruth Naylor

Рут минава петдневен курс на химиотерапия. Лекарите обаче отново не дават никакви прогнози. Жената обаче не губи кураж и започва профил в Инстаграм, в който споделя за всичките компликации по пътя ѝ към оздравяването.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР