dir.bg Криминално проявеният Станимир Иванов с прякор Стамбето е мъжът, който

...
dir.bg
Криминално проявеният Станимир Иванов с прякор Стамбето е мъжът, който
Коментари Харесай

Стана ясно кой е застреляният в центъра на Стара Загора

 dir.bg Криминално проявеният Станимир Иванов с прякор Стамбето е мъжът, който бе убит в офис за бързи заеми в центъра на Стара Загора, оповестява Dir.bg, базирайки се на свои източници. 

Сигналът за стрелбата, която е станала в офиса на бул. " Цар Симеон Велики ", е подаден към 18 часа. По първична информация сред Стамбето и чиновник на компанията е избухнал скандал. Последвала е стрелбата, като 36-годишният Иванов е умрял на място. 

Районът бе отцепен от полиция. На място дойде и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Стрелецът е арестуван, като занапред ще се ревизира дали револверът, с който е стрелял е законнопритежаван. Все още не е ясна и повода за абсурда сред двамата мъже.

36-годишният Станимир Иванов обаче е добре прочут на полицията. Той е престъпно проявен за разпространяване на опиати и палежи на коли.

През 2016 година Стамбето и негови другари, събрали се на ваучър в жилището на дилъра в кв. " Три чучура Юг ", започнаха да хвърлят самоделни запалителни бомби, както и пиратки от осмия етаж на детската площадка долу. След като служителите на реда дойдоха на място, мъжете се барикадираха в жилището. След двучасова обсада приятелите на Стамбето бяха арестувани, а самият той съумя да избяга. Месец по-късно се съобщи самичък и бе наказан на 18 месеца затвор. 

 

Утре заран окръжният прокурор Дичо Атанасов и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Стоян Стоянов ще дадат детайлности за случая на конференция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР