Дионтей Уайлдър най-накрая намери сили в себе си, за да

...
Дионтей Уайлдър най-накрая намери сили в себе си, за да
Коментари Харесай

Уайлдър все пак поздрави Фюри... със седмица закъснение

Дионтей Уайлдър най-сетне откри сили в себе си, с цел да поздрави Тайсън Фюри за успеха в третия мач посред им, откакто в продължение на седмица се изсипаха редица мнения по отношение на нежеланието му да отвърне с почитание на британеца, който пръв подаде ръка на кръга в Лас Вегас. Американецът избра да го стори със седмица забавяне и през профила си в Twitter, което по всяка възможност приказва за напън от екипа му.

В американския лагер пробваха за малко да намерят опрощение в ръкавиците на британеца, само че незабавно по-късно признаха, че по-добрият боксьор е победил в този героичен конфликт за историята.

„ Уха, каква нощ единствено! Искам на първо време да благодаря на Господ за опцията да дам на света още една част от мен, изпълнена със пристрастеност и целенасоченост. Бих желал да благодаря на екипа и почитателите си, които останаха на моя страна през целия този дълъг развой. Ще излъжа, в случай че кажа, че не съм отчаян от изхода, само че, откакто се върна към пътешествието, виждам, че Бог е желал да ми даде доста по-голям опит, в сравнение с съм очаквал. Не спечелихме, само че един умен човек един път бе споделил, че успехите са уроците. Аз научих, че от време на време би трябвало да загубиш, с цел да победиш. Въпреки че желаех да печеля и да се насладя на реакцията на почитателите. Надявам се, че потвърдих, че съм същински войник и крал в този спорт. Надявам се, че доказахме, че без значение какъв брой мощно си удрян от тествания и провокации, можеш да се съвземеш и още веднъж да продължиш борбата за това, в което вярваш. И най-после, само че не и по значимост, желая да поздравя Тайсън Фюри за успеха му. Благодаря ти за епохалните мемоари, които ще се помнят постоянно “, написа „ Бронзовия бомбардировач “ в обществените мрежи.

Преди мача двамата си спретнаха изключителна словесна борба, само че след края на мача „ Циганския крал “ побърза да отиде в ъгъла на американеца, с цел да му стисне ръката, а в отговор получи отвод. Това накара редица експерти и почитатели да се изкажат сериозно против американеца и да му напомнят, че спортът на първо място би трябвало да ни възпитава на почитание.

Припомняме, че Уайлдър загуби с нокаут в 11 рунд от Фюри в мач с по два нокдауна и за двамата тежкоатлети. А поясът на WBC остана владеене на англичанина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР