Динамо (Москва) победи с 1:0 в мач от 8-ия кръг

...
Динамо (Москва) победи с 1:0 в мач от 8-ия кръг
Коментари Харесай

Динамо нанесе трета поредна загуба на Ахмат

Динамо (Москва) победи с 1:0 в мач от 8-ия кръг на съветската Премиер лига и се придвижи до 6-о място в класирането. Защитникът се трансформира в воин за домакините с попадението си в първата минута на добавеното време. За Ахмат това беше трета поредна загуба и отборът от Грозни е в средата на таблицата.

Двубоят пристигна единствено няколко дни след позорното отпадане на Динамо в Лига Европа от (Тбилиси). По този мотив почитателите опънаха транспарант с красноречивото обръщение: " Благодарим за евросезона! "
Самият мач мина с очебийно превъзходство на московчани, само че те мъчно стигаха до голови положения. В началото Ахмат можеше да поведе, само че стреля настрана от вратата. Динамовци дадоха отговор с пропуски на и.

В края на полувремето трябваше да се намесва след изстрел с глава на, а блокира мощен удар на.

ПОБЕДА! Динамовцы дожали «Ахмат» в концовке и одержали заслуженную победу!

Победный гол забил Иван Ордец
— ФК «Динамо» Москва (@FCDM_official) През второто полувреме Динамо действаше с повече многообразие в предни позиции. уцели гредата, а Клинтън Н'Жие стреля от външната страна мрежата след бърза контра.

В 80-ата минута Богосавац от Ахмат беше изпъден и това затрудни гостите, които към този момент мъчно удържаха неспирните офанзиви на Динамо. Така се стигна до 91-ата минута, когато Ордец засече центриране от корнер на Фомин и донесе трите точки на " бяло-сините ".

Премиер Лига 8 кръг, понеделник 21 септември  Динамо Москва 1:0краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР