Димитър Стоев, от Пловдив сподели за сексуалния живот по време

...
Димитър Стоев, от Пловдив сподели за сексуалния живот по време
Коментари Харесай

Българин смая с разказ за секса и изневерите по време на соца

Димитър Стоев, от Пловдив показа за половия живот по време на социализма в любопитна къса обява.

 

Хубавите юношески мемоари през соца елементарно се не помнят тъй като те нямат край и бледнеят пред неприятните мемоари изключително за фамилния живот.

Като дете съм виждал на село по какъв начин полицаи в потури и цървули с червени фуражки и пушки водят чорбаджийски наследник и ратайска щерка да ги женят в Селския съвет. Намерили ги в царевичака без да вършат нещо

Извънбрачния секс беше като табу - чупи-купи!

Много селски хубавици за жителство обикаляха страната и имитираха обезчестяване и зачеване за насилствен брак. Развода беше позор и срам във съпоставяне с днешната мода.

Терен за обич бяха единствено парковете и градините. Също по този начин и на къра, където колкото доста влюбени двойки имаше, толкоз повече бяха и зяпачите...Хисаря се славеше с Маймун Дере, дето бездетните дами забременяваха. Разврата се ширеше по всички почивни станции  на БПС..

В курорта Наречен  всяка маса в заведенията се заемаше единствено от една жена в очакване на мъж. Да не приказваме за морето и любовта там.

Жените на моряците не устояха повече от 40 дни без мъже по време на дълъг автобус с корабите. Купуваха по 2 билета за кино с 1 за обмен на някой приветлив юноша и стояха до него при прожекцията дружно...

Инфо: blitz.bg

Тагове: социализъм БПС секс изневери Наречен море
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР