Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии

...
Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии
Коментари Харесай

Рачков прибра четвърт милион за 2 дни

Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии в сектора. Макар че „ Господари на ефира “ бе свалено от екрана на Нова телевизия, комикът е натоварен с задължения. Тъй като не смогвал с воденето на частни празненства, фотоси в сериали и реклами, Рачков зарязал работата си в театъра. Покрай новогодишните празници артистът не можел мирис да си поеме, написа Уикенд. Той удостоверил толкоз доста задължения, че няколко дни безусловно се местил от празненство на празненство.

Само за два дни с моноспектакъла си „ Забраненото шоу на Рачков “ комикът ще проработи към 250 000 лева Досущ като някоя международна звезда, артистът стартира да продава билети за своето шоу на 16 и 17 април пет месеца по-рано. Билетите единствено за месец и половина били разпродадени на половина.

Звездата на „ Господари на ефира “ гастролира в цялостни зали из цялата страна, а моноспектакълът му се радва на нечуван интерес. Билетите за първото зрелище на 16 април са на изчерпване, а цените от 40 до 80 лв. въобще не стряскали мераклиите да зърнат своя любим онлайн.

Колегите му обаче го хокат, че се е отдал на печалбарство. Пропуските за моноспектакъла на Захари Бахаров да вземем за пример, който е притежател на „ Икар “ и също пълнел залите, коствали сред 18 и 25 лв..

Прости сметки демонстрират, че приблизително на зрелище в зала 1 на НДК, чийто потенциал е 3380 места, Рачков ще прибере от билети 160 000 лв. за 100-минутно зрелище. За двата дни сумата набъбва до 320 бона. С разноските по наем на зала и възнаграждения на екипа чисто комикът ще вкара към 250 000 лв..

Продуцент на „ Забраненото шоу на Рачков “ е Светлин Стоилов, а сценарист е паметният Влади Априлов. „ Това е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на тв продукциите, вкопчени във черната битка за рейтинг “, написа под афиша на постановката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР