Димитър Рачков подари на 21-годишната си силиконова любовница Анита новичък

...
Димитър Рачков подари на 21-годишната си силиконова любовница Анита новичък
Коментари Харесай

УНИКУМ! Рачков се вози в стар и раздрънкан „Опел”, но си има шофьор

Димитър Рачков подари на 21-годишната си силиконова държанка Анита новичък автомобил „ Мини Купър ” за 80 бона, а самият той се вози в 30-годишен разхлопан „ Опел ”. Таратайката си обаче комикът не ръководи персонално – наел си е водач. Водачът на жълтото возило извършва и ролята на лакей на популярния си шеф – процедура, която вкара преди години естрадната прима Лили Иванова.

Онзи ден 47-годишният артист изскочи от входа на Народния спектакъл, дегизиран с тъмни слънчеви очила. На паркинга до храма на Мелпомена го чакаше бричка, която в предишното евентуално е била такси. Рачков се настани на предната дясна седалка и подреди на водача да кара към бул. „ Стамболийски ”. Сивокосият и олисяващ мъж хвана крепко кормилото, даде газ и потегли, като в това време замени няколко думи с началника си.

Когато жълтият автомобил подмина църквата „ Света Неделя ” и се озова  на улицата, носеща името на някогашен министър председател и водач на Български земеделски народен съюз, актьорът-миньон още веднъж даде инструкции на лидера. Колата попърпори още 200-300 метра и спря пред ресторант от веригата „ KFC ”. Там ексводещият на „ Господари на ефира ” и „ Маскираният артист ” бръкна в джоба си, извади банкнота от 20 лева и я подаде на водача. Обясни му и какво да купи, написа " Уикенд ".

Мъжът слезе, постави защитна маска на лицето си и хлътна в заведението за бързо хранене. Няколко минути по-късно се появи на улицата с найлонова торба в ръка. В транспарантния плик се виждаха покупките му – пикантни пилешки крилца, царевица в масло и салата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР