Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия специален сезон

...
Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия специален сезон
Коментари Харесай

Рачков вън от Капките заради Мария Игнатова?

Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия специфичен сезон на „ Като две капки вода “. Новината шокира правилните почитатели на шоуто за имитатори, а продуцентът на предаването Маги Халваджиян не разяснява повече най-обсъжданата рокада в тв ефира.

Рачков бе неизменима част от сцената на „ Капките “ още от 2013 година, когато потегли първият им сезон. Тази пролет обаче той ще бъде сменен от своя сътрудник Герасим Георгиев-Геро, който пое ролята на водещ и в другото рейтингово предаване на Маги Халваджиян – „ Маскираният артист “, което завърши през предишния декември и феновете още веднъж бяха в потрес, че до Зуека застава Геро вместо Митко.

Причината за пропукването на дългогодишното партньорство сред Халваджиян и Рачков била любовна конспирация, шушукат доближени до двамата, твърди вестник Ретро.

Напрежението зародило още около раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха извънредно близко приятелско семейство на Маги и жена му Кремена и даже постоянно им гостуваха в резиденциите им на Малдивите и в Тоскана.

След като Мария и Митко скъсали, той си разрешавал да приказва по неин адрес, което не се нравило Халваджиян и брачната половинка му. За разочарованието на продуцента от артиста стана ясно и на 18 септември предходната година, когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп другари, само че Маги не бе измежду тях.

Арменецът не бил удивен и от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постелята си със силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде щерка.

Докато част от роднините на Маги и някои техни сътрудници са я приели и са се сприятелили с нея в обществените мрежи, Халваджиян не желал да бъде другар със знойната русокоска нито в интернет, нито в живота. През октомври той си разреши да пусне язвителен коментар към тънкообидния Рачков по време на събитие, на което почитатели им задаваха въпроси.

„ Ами, в проваляне си в този момент, какво да вършим, възходът ти беше преди няколко месеца! “, сподели Маги по адрес на артиста и точно тези думи сипали последната капка бензин в разгорялата се война посред им. Междувременно придобилият самочувствие Рачков имал желание да направи грандиозно турне със своя моноспектакъл, в който повтаря остарели лафове и функции от „ Пълна лудница “ и „ Господари на ефира “, осмивайки други известни българи, откакто предишното лято турът мина на половин потенциал и не съумя да задоволи финансовите му упования.

Освен това упоритостите му се простирали и по-далеч и той бил решен да има свое вечерно шоу в някоя от най-гледаните малките екрани. Че се готви такова, се заприказва още преди месеци, като възможното съмнение беше, че Рачков може да заеме мястото на Николаос Цитиридис по bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР