Димитър Рачков и Мария Игнатова пак са разделени и връзката

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова пак са разделени и връзката
Коментари Харесай

Рачков и Игнатова отново разделени

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са разграничени и връзката им устоя колкото да 35 дни, написа "Телеграф ".

Техни съседи разкриха пред изданието, че двамата още веднъж не са дружно, само че не престават да поддържат положителни връзки. Рачков сега претърпява любовна случка с по-млада от него колежка, още веднъж русокоска. Засега обаче не се знае дали това не е единствено забежка за лятото, или двамата имат по-сериозни планове. Дори през ваканцията артистът е много претрупан и не му се случва да почива повече от няколко дни.

Доскорошната му обичана Мария Игнатова пък имала сантименти към предприемач, собственик на компания за интернет доставки. Тя се целелеа на високо и желала да е начисто с новия си.

Затова поддържала положително държание и не си разрешавала да върви по питейни заведения и купони, както правеше след раздялата си с Рачков.

Въпреки разделите и събиранията Мария и Димитър поддържали положителни връзки. Димитър оставил на някогашната си възлюбена жилището в затворен комплекс, а самият той се преселил в къщата, която градеше за фамилно гнездо. Дори от време на време двамата се прибират дружно, като той демонстрира благородство и я кара с колата.

Двете им момчета обаче са първи другари. Те постоянно прекарват ваканциите си дружно. Най-обичали да вървят на посетители на майката на Рачков в Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР