Димитър Рачков и Мария Игнатова бяха една от най-добре приетите

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова бяха една от най-добре приетите
Коментари Харесай

Рачков с жестоко отмъщение към Мария. Ето как спря кранчето на красавицата

Димитър Рачков и Мария Игнатова бяха една от най-добре признатите всемирски двойки у нас. Двамата освен се разбираха прелестно, само че и имаха невероятна химия между тях. Те работеха дружно като водещи на предаването „ Господари на ефира “, където се виждаше какъв брой елементарно се сработват и явно им беше прелестно да са дружно на екрана. За страдание обаче, от време на време в живота настава миг, когато двама души се отдалечават и стопират да изпитват същите усеща, които са изпитвали първоначално. Раздялата нормално е единственото решение на сходна обстановка. Именно това се случи и с обичаните водещи на Нова телевизия.

Те се разделиха относително скоро, само че непрекъснато към тях има нова информация. Ясно е, че когато двама души са известни, ползата към персоналния им живот и връзките им с хората е извънредно огромен. Разбира се, всяка връзка е друга и всяка обстановка има особености, само че е реалност, че когато се разделим с някого, е мъчно да поддържаме по-задълбочен контакт с него. Когато става въпрос за връзка сред сътрудници, ситуацията е още по-странно.

Разбира се, хората от време на време съумяват да се разграничат от персоналното и да запазят напълно професионализма.

Да, обаче в тази ситуация на Мария Игнатова и Рачков, не се е получило тъкмо по този начин, споделят техни сътрудници от Нова телевизия. По думите им артистът е сложил сериозен ултиматум както на продуцентите, по този начин и на приятелите си: „ Или аз, или Мария! “. Това съществено решение е взето, тъй като артистът към момента е афектиран на хубавицата. Рачков решил, че ще й отмъсти, като й спре кранчето и ултиматумът е точно това. Откакто той декларирал, че би трябвало да бъде изработен избор сред двамата, професионалните задължения на Игнатова внезапно намалели.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР