Димитър Ковачев – Фънки отдавна е като трън в очите

...
Димитър Ковачев – Фънки отдавна е като трън в очите
Коментари Харесай

Фънки е аут от журито на „Като две капки вода“?

Димитър Ковачев – Фънки от дълго време е като бодил в очите на “Като две капки вода “. Този път сгафи и си завоюва неприязънта на продуцента. Той е гневен след последната изцепка на закръгления член на журито.

Най-добрият другар на Константин направи в ефир шокиращи мнения. Те уронват престижа на формата, ядосва екипа и участниците.

Фънки е застрашен с уволняване. Това няма да се случи в този сезон, само че за идващия се търси заместител.

" Аман от това травеститско шоу “ – изригна той. Голяма част от участниците трябваше да влязат в обувките на дами. Изказването му хвърли всички в ступор.

Не му позволявайте да има толкоз огромно въздействие върху вас и пеенето, заложете повече на имитацията ", - не пропусна да разяснява и работата на Етиен Леви.

Независимо от това, че Фънки е прочут музикант, показаното във въпросното шоу е мотив за размисли какво е неговото бъдеще в предаването. С безумните си мнения той очевидно не се вписва в концепцията и стандартите на шоуто, което подлага на риск запазването на позицията си в журито на предаването. Кой ли ще гледаме на негово място в идващия сезон остава мистерия.

Източник: blitz.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР