Димитър Коев се присъединява към компанията в началото на 2023

...
Димитър Коев се присъединява към компанията в началото на 2023
Коментари Харесай

Защо един от най-успешните българи сред авторите в Envato избра да работи в NEXT BASKET?



Димитър Коев се причислява към компанията при започване на 2023 година на позицията Head of Design & Creative, защото планът е извънредно забавен за него и го впечатлява с размаха и капацитета си.
-->

работи върху основаването на уникален 360-градусов бизнес модел за електронна търговия, който съчетава в себе си 5 в 1 функционалности: софтуерна платформа от ново потомство, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови пространства и 125 платени и безвъзмездни услуги за цифров маркетинг и онлайн бизнес. Продажбите се чака да започват напълно скоро – през месец септември тази година.

Димитър приключва компетентност „ Компютърни системи и технологии “ през 2001 година, само че бързо схваща, че материята не му е задоволително забавна, с цел да го предизвика да стане същински добър експерт в тази област, което пък е в прорез с вродения му перфекционизъм. Именно това е и повода, която предопределя професионалния път на Митко оттук насетне, карайки го да се насочи към маркетинга и уеб дизайна.



Към днешна дата, той може да се похвали със забележителния 23-годишен опит като дизайнер, а 13 от тях са като Power Elite създател в Envato – интернационална платформа за основаване на темплейти за е-бизнеса. Митко е притежател на редица награди за уеб дизайн и има над 30 000 клиенти от всички краища на света, което го прави един от най-успелите българи в общността.

„ Позицията изглеждаше като основана тъкмо за мен. Сякаш в продължение на 13 години се бях подготвял точно за нея “, споделя дизайнерът. Той се причислява към компанията в началото като външен подизпълнител, отговарящ за дизайна на уеб страницата, а след това приема предлагането да води екип от четирима млади експерти, които напълно скоро се чака да станат петима.

Този професионален комизъм в действителност значи, че главната му цел е да сътвори дизайна на платформата, а след това и темплейтите за електронните магазини на сътрудниците на компанията. А това, че има опит и като Front End програмист много му оказва помощ, тъй като знае какво тъкмо да предложи, тъй че да бъде изпълнимо.



„ Може да звучи парадоксално за един дизайнер, само че аз не мога да рисувам “, споделя Митко с усмивка. Друг забавен факт за него е, че през свободното си време обича да готви, а необикновен афинитет има към сладкарството.

NEXT BASKET е български стартъп, учреден през 2022 година, който сега има над 70 чиновници. Очакванията са техният брой да нарасне тройно до края на тази година.

Повече информация за компанията и отворените позиции може да бъде открита на кариерния уеб страница на NEXT BASKET:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР