Димитър Големанов - бившият рейнджър, който вчера застреля доскорошната си

...
Димитър Големанов - бившият рейнджър, който вчера застреля доскорошната си
Коментари Харесай

Убиецът-рейнджър от Варна по телефона: Не ми се живее повече

Димитър Големанов - някогашният рейнджър, който през вчерашния ден простреля досегашната си другарка и различен мъж и се самоуби в апартамент във Варна, малко преди този момент споделил на собствен другар по телефона: ”Не ми се живее повече ”. Това били последните му думи, пишат локални уеб сайтове.
40-годишният Големанов имал сполучливи бизнеси и заведение на крайбрежната алея във Варна. С починалата към този момент Диляна, на 23 години, имали 2-годишна връзка - бурна и завладяваща, както я разказват техни близки. Поредната разлъка, отпреди месец, не се отразява добре на Димитър - той причаквал и заплашвал младата жена, описа през вчерашния ден нейна другарка. Двамата не престават да се виждат и преди няколко дни Димитър среща Диляна със своя непосредствен другар Нико - 41-годишен кипърец с шведско поданство, който живеел във съдбовния апартамент.

В нощта преди убийствата Диляна отишла там и почнала да купонясва с чужденеца и други другари. След приложимост на повечко алкохол, тя почнала да предизвика някогашния си в интернет - евентуално със фотоси и заяждания, споделя приятелят му.

По думите му това траяло до сутринта, когато Големанов нахлува в жилището на първия етаж през прозореца и тогава стартира разправата. Малко преди този момент обаче двамата се чуват.

“Звучеше несъответстващо, беше доста обиден, не беше на себе си. Каза, че са го предизвикали доста съществено и се усеща афектиран и предаден, и че не му се живее повече”, споделя още мъжът, който най-вероятно е последният човек, приказвал с Големанов.

Когато полицията идва на мястото, открива труповете на Големанов, Диляна и 41-годишния чужденец. Смята се, че друга жена, която е била в жилището, е избягала. Вътре е открит автомат, два газови револвера, преправени на бойни, и един военен револвер със заличени номера, както и голям брой муниции, които евентуално са донесени от някогашния рейнджър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР