Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.

...
Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Съставът на служебния кабинет е силно провокативен

„ Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в избра страна. Ако в действителност е имал личен избор при нареждането на този кабинет, той избра страната на ГЕРБ- и остави в кабинета тези министри, които от наша позиция бяха мощно подложени на критика поради подозрения в това, че те ще обезпечат почтени и самостоятелни избори. А точно министърът на електронното ръководство и вътрешният министър “.

Това разяснява в „ Тази неделя “ Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и от „ “ (ПП).

По думите ѝ съставът на този длъжностен кабинет е освен политически недопустим за Политическа партия, а е мощно провокативен и повдига извънредно доста озадачаващи въпроси във връзка с трите огромни абсурда сега.

„ Първият огромен скандал е обвързван с „ Турски поток “ и енергетиката. Другият огромен скандал е обстановката в правосъдната система.

За нея измененията в Конституцията са положителни и те реализират задачата на Политическа партия президентът да не може едностранно и без никакъв надзор да избира кой да бъде длъжностен министър председател.

По отношение на тя съобщи, че не може да има митинги, да има рецензии по отношение на неговата работа и да отхвърля да дава отговор на въпросите на депутатите в Народно събрание и по-късно Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в да го назначава.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР