Димитър Борисов, по-известен с прякора Гърнето и неговия партньор Иво

...
Димитър Борисов, по-известен с прякора Гърнето и неговия партньор Иво
Коментари Харесай

Гърнетата вдигат небостъргач на „Раковски“

Димитър Борисов, по-известен с прякора Гърнето и неговия сътрудник Иво Иванов – Праховеца, точат зъби да вдигнат собствен небостъргач в идеалния център на София.

 

Гърнето и Праховеца от години са притежатели на неповторим имот земя в идеалния център на София. Става дума за карето върху което към сегашния миг се намира известното нощно заведение “Beach bar ” и някогашния клуб на Съюз на демократичните сили „ Синият лъв “.

 

Според предварителните проекти на пернишките предприемачи техния небостъргач ще бъде с лице към бул. „ Раковски “, а от другата страна ще граничи с бул. „ Гурко “. Наскоро те са декларирали на притежателите на “Beach bar ”, че баровците със заведението би трябвало да освободят долната част на градината, която са заели, защото Гърнетата възнамерявали доста скоро да преминат към градеж на новата си голяма бизнес постройка.

 

Как тъкмо пернишките предприемачи са се сдобили с сходен атрактивен парцел в центъра на града, към момента не е ясно, само че съгласно предварителна информация на MEDIAMALL, цялата земя наоколо към техния предстоящ обект, както и цялото каре от долната страна на бул. „ Раковски “ е благосъстоятелност на Министерство на защитата.

 

Кога и по какъв начин тъкмо ще наподобява новото строително знамение на пернишките олигарси следва занапред да научим. Нека обаче напомним, че в предишното двамата предприемачи бяха известни, като „ царете на боклука “ на България, защото отговаряха за почистването на цели 36 града в страната.

Инфо: mediamall.info

 

Тагове: Раковска Beach bar Синият лъв небостъргач Гурко Иво Иванов – Праховеца Димитър Борисов – Гърнето Димитър Борисов Гърнето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР