Димитър Бербатов вярва, че Гарет Бейл все още има качества

...
Димитър Бербатов вярва, че Гарет Бейл все още има качества
Коментари Харесай

Бербатов: Бейл е на нивото на Роналдо и Меси

Димитър Бербатов има вяра, че Гарет Бейл към момента има качества да свети за Тотнъм и клубът ще помогне да се извлече най-хубавото от него.

„ Това е чудесна вест за всички забъркани. Гарет обича Спърс, там за първи път сподели на света какво може. Независимо дали става въпрос за наем или Тотнъм напряко ще го купи, това няма значение. Единственото, което има значение е завръщането на Гарет в Тотнъм “, показа Бербатов.

“Качеството в никакъв случай не изчезва. На 31 години той към момента има способността да играе решаваща роля за „ шпорите “. Добрите играят знаят по какъв начин да актуализират играта си с напредването на възрастта, даже Кристиано Роналдо и Лионел Меси са трансформирали метода си на игра. За мен Бейл е там на равнището на Роналдо и Меси. Той има това качество и влияние върху играта”, добави българинът.

„ Искам да видя по какъв начин Гарет Бейл още веднъж играе футбол! Шпорите би трябвало да покажат на Бейл любовта си, с цел да може да извлекат максимума от него. Бейл ще има страхотни играчи към себе си, които да му оказват помощ “, продължи той.

„ Това е стъпка обратно в вярната посока за необикновен състезател. Трудно е да се каже, че единствено това ще направи Тотнъм кандидат за купата, само че това е знак за света, че „ шпорите “ могат да вършат сериозен бизнес. Играчите в тима ще бъдат в допълнение насърчени. “

„ Не знам прекалено много за Жозе Моуриньо и не мога да допускам по какъв начин той ще извлече най-хубавото от Бейл, само че имам религия, че те ще работят добре дружно. Бейл сигурно е разговарял с Моуриньо преди реализирането на договорката. Това ще е част от повода той да желае да се върне. Бейл, Кейн, Сон, Деле Али – всеки един управител би се радвал да може да разполага с такива играчи. Как Моуриньо ще дефинира състава е напълно различен въпрос. На хартия в този момент те имат най-силната предна линия в лигата дружно с Ливърпул. Бейл евентуално към този момент изпраща известия на Хари Кейн и другите играчи на „ шпорите “. Сигурно си пишат с неспокойствие. Много е значимо да има хора, които са печелили титли във всяка една съблекалня, без значение дали са играчи или мениджъри. Моуриньо и Бейл могат да внушат този шампионски нрав на Тотнъм “, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР