Димитър Бербатов призова Търговския регистър да изиска Михаил Касабов да

...
Димитър Бербатов призова Търговския регистър да изиска Михаил Касабов да
Коментари Харесай

Бербатов настоява Касабов да бъде вписан в Търговския регистър, за да има легитимен конгрес

Димитър Бербатов прикани Търговския указател да изиска Михаил Касабов да бъде вписан като представляващ Българския футболен съюз (БФС) до осъществяване на конгреса. Това досега не се случва, а оставката на Борислав Михайлов е подадена, гласувана е от изпълнителния комитет на БФС, определен е Михаил Касабов като вр.и.д. президент и той би трябвало да бъде вписан наложително, разяснява Бербатов пред публицисти в Благоевргад, съобщи Българска телеграфна агенция.

Това би трябвало да се случи като при предната оставка, когато Касабов беше вписан, обстановката е безусловно идентична, уточни Бербатов. По думите му въпросите за какво това не се случва са към управлението на БФС, само че, съгласно него, това е опция след това да се апелират решенията на бъдещия конгрес.

Преди три дни стана ясно, че поканата за конгреса не е вписана в Търговския указател поради пропуски в документите. Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов обаче съобщи, че не се тормози за провеждането на конгрес, като акцентира, че уставът на футболния съюз не изисква вписването на Касабов.

Димитър Бербатов бе през днешния ден в родния си град, където посети учебното заведение, в което се е учил – Седмо СУ „ Къзман Шапкарев “. Във многофункционалната зала учебното заведение бе открита галерия с емблематични моменти от неговата футболна кариера. Експозицията е основана от Асоциация „ Докосни дъгата “. 

Пред учениците в Благоевград Димитър Бербатов разказа за фантазиите си като дете, огромната цел – футбола и пътя до едни от най-хубавите клубни тимове в света. Бербатов разказа и за компликациите, напъните, страховете и тяхното превъзмогване. Децата от своя страна питаха за кариерата му, за други световноизвестни футболисти, за фантазиите и най-щастливите му моменти.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР