Димитър Бербатов направи сравнение между ситуацията, в която се намираше

...
Димитър Бербатов направи сравнение между ситуацията, в която се намираше
Коментари Харесай

Бербатов: Знам какво чувства Хари Кейн

Димитър Бербатов направи съпоставяне сред обстановката, в която се намираше той през лятото на 2008 година, преди да бъде трансфериран от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, и тази на Хари Кейн, който реши да бойкотира тренировките на " шпорите ", с цел да форсира своя трансфер в Манчестър Сити. По това време Берба обаче не си разреши сходен протест и организира цялата предсезонна подготовка с лондончани. След това влезе като запаса в първия мач за сезона против Мидълзбро, само че в идващите две срещи не взе присъединяване, защото самичък е признал, че мозъкът му е другаде. Така се стигна до прекосяването му в Манчестър Юнайтед в последния ден на летния трансферен прозорец.

" Знам по какъв начин тъкмо се усеща Хари Кейн. Знам, че ще би трябвало да премине през сложен и замайващ интервал, в който милион въпроси ще се въртят в главата му. Той ще бъде отпаднал душевен и физически след всичко това. Сега ще стартира да си задава толкоз доста въпроси, с които ще саботира самичък себе си. Дали аз, господин Спърс, съм прав, като не отивам на тренировки? Защо го върша? Какво ще се случи, в случай че това не проработи и би трябвало да се върна при старите си съотборници? Как ще ги погледна в очите? Как ще погледна почитателите в очите? Ще ми простят ли? Сигурен сън, че Кейн се раздира от тези въпроси и минава през мъчителен интервал.

Аз въпреки всичко бях сюрпризиран. Не мисля, че това е верният метод. Аз в никакъв случай не съм бойкотирал тренировките. Не играх в два мача. Беше мъчно да го призная, само че открих сили да кажа, че в случай че играя, мозъкът ми няма да е на терена, тъй че по-добре да оставя моите съотборници да свършат тяхната работа. Присъствах на всяка подготовка, само че мозъкът ми беше другаде. Сигурен съм, че Хари ще възобнови тренировки. След това идва сложната и забавната част с мачовете. Ако прехвърлянето стане, мисля, че това ще се случи в последния ден на трансферния прозорец. Бих желал обаче този въпрос да се позволи по-скоро, тъй като не ми се ще да виждам по какъв начин бойкотира мачове “, съобщи Бербатов.

При мен бе по-различно, тъй като аз бях чужденец от дребна страна и това бе късмет, който се открива един път в живота. Кейн си е вкъщи и е звезда от международен мащаб. Ще разочарова много хора, изключително почитателите, които го почитат. Някой ще схванат, други в никакъв случай няма да схванат. Футболът е нечовечен. Болката ще бъде по-голяма, в сравнение с, когато напуснах аз “, добави българинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР