Димитър Бербатов коментира изнесената по-рано днес информация от Министерството на

...
Димитър Бербатов коментира изнесената по-рано днес информация от Министерството на
Коментари Харесай

Бербатов: Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието!

Димитър Бербатов разяснява изнесената по-рано през днешния ден информация от Министерството на спорта. Бившият нападател на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед излезе с обява в страницата " Р-Еволюцията е тук ".

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Клубове фантоми са позволени от БФС да гласоподават на конгреса на 12 октомври! Доказано при инспекция от Министерството на спорта!

Председател на УС признава във видео, че клубът му не прави никаква активност в интервала 2019 - 2022 година Че не е упълномощявял никого за пратеник за конгреса на 12 октомври 2021 година Че няма да упълномощи и за иден конгрес, защото клубът не развива активност!

БФС дава на министерството на спорта заверени документи, съгласно които детски тим на този футболен клуб освен е взел присъединяване в шампионати, само че е и победител в един от тях. Освен всичко този клуб е взел участие в конгреса на 12 октомври 2021 година и е дал своя вот!

Този клуб продължава да бъде член на БФС и сега (както и другите по инспекцията на министерството), а в това време по този начин нареченото управление на БФС се саморазправя, лишава от участието и вади от шампионатите с изцяло неоснователни обвинявания над 100 клуба!

Време е способените органи да се намесят против беззаконието! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР