Димитър Бербатов изрази задоволство от представянето на в последните мачове

...
Димитър Бербатов изрази задоволство от представянето на в последните мачове
Коментари Харесай

Бербатов: Искам Погба да остане, от дълго време не го бях виждал да играе така

Димитър Бербатов изрази удовлетворение от представянето на в последните мачове на. Легендата на българския футбол показа, че се надява французинът да остане на " ", макар непрекъснатите спекулации за бъдещето му.

" От дълго време не бях виждал той да отваря терена, да се бори, да пресича подавания, да чете играча. Срещу още веднъж той продължи тази наклонност. Беше стабилен, опитваше се да управлява играта, да оказва помощ в отбрана. Шансът, който се откри пред него, беше, тъй като беше в наказателното поле, пробвайки се да вкара. Не се получи този път, само че идващия ще стане ", разяснява Бербатов.

" Много пъти съм казвал, че се надявам сапунената опера към него, дали ще остане или напусне, ще свърши и няма да приказваме повече за това. Искам да остане. Той идваше да тренира с нас още когато беше доста млад. Още тогава можеше да се забележи гения му. Ако е съсредоточен на 100 %, той е на равнище, което малко играчи могат да доближат ", добави той.

Video: Berbatov hopes for end to " soap opera " over Pogba's United future
— AS English (@English_AS)
Бербатов съобщи, че равенството 0:0 на " " е добър резултат за Ман Юнайтед: " Юнайтед изигра стабилен мач. Както споделих преди мача, беше значимо да не изгубят. Имаха шансове да вкарат, изключително този на Погба. Като цяло представянето беше устойчиво, изключително в отбрана, тактически дисциплинирано ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР