Диляна Попова е една от най-красивите дами в българския шоубизнес.

...
Диляна Попова е една от най-красивите дами в българския шоубизнес.
Коментари Харесай

Слънце, плаж и море: Диляна Попова грее и пръска сексапил

Диляна Попова е една от най-красивите дами в българския шоубизнес. Каквото и да напишем за нея, ще бъде малко. Това лято се оказва много прелестно за Попова, която много време прекарва по родното Черноморие. Или най-малко споделя доста фотоси, направени там.

Не знам дали е към момента на морето, само че напълно скоро Диляна показа в своя Инстаграм следващата порция фотоси, провокирали възторг измежду феновете ѝ. Изображенията, снимани на морето, носят доста лятно въодушевление, което ни зарежда с позитивни страсти и мисли. 

На фрагментите тя театралничи, нещо което тя умее доста добре, облечена в цялостен бански. Той приковава вниманието, с помощта на дълбокото деколте. Кожата ѝ като че ли свети от множеството песъчинки полепнали по нея. Плажната ѝ визия се добавя от слънчеви очила в ретро форма с яркожълти рамки. 

Виж още:

В мненията консуматори пишат, че Диляна е " Страхотна ", " Прекрасна " и " Уникална ". Забелязва се, че към мненията се причислиха и Никол Станкулова и Евгения Джаферович, които са поставили влюбени емоджита. 

Преди няколко дни Диляна разкри, че има белег върху кожата си, който отхвърля да заличи. Оказва се, че той има формата на гръмотевица, което малко ни припомня за белега на челото на Хари Потър. Но за разлика от белега на Потър, нейният е на китката ѝ.

" Моята кожа разкрива историята ми. Да прегърнеш несъвършенствата си е по-важно, в сравнение с да ги прикриеш ", безапелационна е тя.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР