Диляна Попова чукна 40 в края на септември. Няколко дни

...
Диляна Попова чукна 40 в края на септември. Няколко дни
Коментари Харесай

Диляна Попова чукна 40 сама след драматичната раздяла с Блатечки

Диляна Попова чукна 40 в края на септември. Няколко дни преди този момент синът й Борил също означи рождения си ден. Момченцето навърши 7 години. За да отпразнува щастливите мотиви, хубавицата отпътува за Франция. Манекенката отлетя за Париж с детето, само че без брачна половинка си Асен Блатечки,с който явно е в развой на трагична разлъка.

Като подарък за празника на Борил, майка му го заведе в „ Дисниленд ”, където обиколи всички атракции. Диляна разгласява няколко къси видеоклипа в обществената мрежа, с цел да покаже по какъв начин се забавляват дружно. Рождения си ден на 26-и септември тя също посрещна във Франция.

Макар че към този момент е на 40 и навлиза в по-зряла възраст, известната манекенка към момента наподобява като момиче. Хубавицата има положителни гени и не е предразположена към напълняване, само че в същото време гледа да не се запуска и поставя старания да резервира фигурата си слаба и стегната. Тя спортува постоянно и интензивно във фитнеса, а от време на време организира и тренировки по бокс, които й работят лечебно и разпускащо. Попова твърди, че работи с персонален треньор, който я нахъсва и е доста непоколебим към нея.

Самата тя не е толкоз последна със себе си - когато забележи, че е наддала, просто лимитира порциите и понижава въглехидратите. Синеоката брюнетка е почитател и на Лунната диета, която е обвързвана със съответните етапи на Луната. С нея тя съумява да контролира тежестта си и да изхвърля арестуваната в организма непотребна вода.

Що се отнася до кожата, Диляна се доверява на експертите в известна клиника, които се грижат за лицето й. Тя е рекламно лице на центъра за хубост и множеството процедури й излизат съвсем без пари. Манекенката е признавала, че преди време си поставяла хиалуронов филър в устните, само че не харесала резултата и го разградила. Красавицата иcĸaлa мaлĸo пo-oбeмни джyĸи, нo ĸpaйният peзyлтaт cпopeд нeя въобще не бил ĸpacив. „ Koгaтo ce глeдax нa cнимĸи, по никакъв начин нe ce xapecвax. Уcтнитe ми бяxa нepaвни. Haĸpaя oтидox дa ми разградят продукта и завърших с филърите ”, разказвала е Попова.

Диляна е споделяла и забавен бабин трик , с който поддържа кожата си блестяща и сияйна. Тя научила рецептата от собствен другар и в този момент всекидневно я ползва. Тайната не е обвързвана със скъпи кремове или замесване на каши с артикули от кухнята. Необходима е само доста студена вода. Всяка заран манекенката измива лицето си 12 пъти с ледената течност. После прави лек масаж и нанася хидратиращ крем. Диляна е безапелационна, че този способ работи безотказно, тъй като студената вода свива порите и освежава лицето.

Явно тайните за хубост на Попова в действителност са ефикасни , тъй като на 40 години тя наподобява по-добре от всеки път. За страдание, същото не може да се каже за погрешната й половинка Асен Блатечки, който преди 6 месеца чукна 50. Актьорът от много време не е в добра форма. С напредването на възрастта той изпълня фрапантно и замязя на средностатичстически чичко. Това обаче не му пречи да се прави на Казанова и да се пробва да прелъстява девойки на годините на щерка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР