Дилър от Пловдив скрил 200 грама амфети в хралупа на

...
Дилър от Пловдив скрил 200 грама амфети в хралупа на
Коментари Харесай

Пловдивски дилър крие амфети в хралупа, разигра истински театър пред съда и се размина леко

Дилър от Пловдив скрил 200 грама амфети в хралупа на дърво. Криминалисти устроили капан, с цел да схванат чия е дрогата в парк „ Лаута ” и по този начин попаднали на 35-годишния Веселин Божериков. Срещу него било повдигнато обвиняване и следва насрочване на дата на процеса. Това стана ясно в хода на друго дело против Веселин, по което той още веднъж е обвиняем за владеене на опиати. Тяхната стойност е била изчислена на 7 434 лв., а второто обвиняване против него е за нанасяне на лека телесна щета на служител на реда, осведоми " Монитор ".

Това се случило на 19 октомври 2017 година Божериков се прибирал с другар от София, откъдето бил купил опиати, по автомагистрала „ Тракия” към Пловдив. Бил спрян от криминалисти, които имали оперативна информация, че пловдивчанинът придвижва дрога. Когато колата спряла, Божериков изхвърчал на открито, ритайки служител на реда в коляното и хукнал през полето да бяга. Униформените почнали да го преследват и 15 минути по-късно го хванали.

Пред съда в Пловдив Веселин Божериков се разкая през сълзи за стореното с думите, че повече няма да се занимава с опиати. Той подписа съглашение с прокуратурата за 1 година и 9 месеца затвор и санкция от 2 500 лв..

Тъй като това му закононарушение било осъществено в условния период на предишно негово наказание, Божериков ще излежи дейно и остарялата си условна присъда от 7 месеца. До момента пловдивчанинът е лежал в пандиза по четири осъждания за обири и грабежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР