Дигиталната сфера не спира да се разширява, а потребителите прекарват

...
Дигиталната сфера не спира да се разширява, а потребителите прекарват
Коментари Харесай

Кой иска да работи в сферата на маркетинга

Дигиталната сфера не стопира да се уголемява, а потребителите прекарват от ден на ден от времето си онлайн. Именно с повишаването на прекараните часове в интернет и обществените мрежи цифровият маркетинг стана неизменима част от бизнеса по целия свят. Онлайн маркетингът се интегрира, подкрепя и промотира фирмената активност бързо и дейно. Вече съвсем всеки бизнес обръща взор към интернет рекламирането, изготвяйки лични тактика и обмисляне.

Все повече хора започнаха да се насочват към тази сфера – да, тя е гъвкава, раздвижена и несъмнено не е подобаваща за хората, които желаят да работят от 9 до 17 часа. Там или гориш в работата си, или отпадаш.

Маркетингът е неповторимо комбиниране на бизнес, просвета и изкуство. Всичко през днешния ден е маркетинг. Затова с изключение на положително познаване на маркетинговите правила, с цел да бъдете сполучливи в тази сфера, би трябвало да имате хъс и упоритост за смяна. Трябва да вярвате, че нищо не е напълно и постоянно може да бъде направено още по-добре. Да умеете да напипвате пулса на потребителите, да намирате решения, които дават отговор на упованията им, и даже да можете да създавате настройки и упования. И като мотор на смяната би трябвало да работите сполучливо и в синергия с другите отдели в компанията и постоянно да носите ентусиазъм и сила. Трябва да бъдете самоуверен в решенията си и да ги отстоявате.

Ако пък към този момент сте си уговорили изявление за маркетингов отдел в дадена компания, то наложително би трябвало да се запознаете с продуктите, които са предлагани. Бъдете почтени в представянето си и не забравяйте, че не опитът, а готовността да учите и работите интензивно са водещи при избора на нов чиновник.

Е, същото се отнася и когато започнете работа. За да напреднете в кариерата си, би трябвало да учите доста и неуморно. Най-голямото предизвикателство в сферата е точно бързо изменящата се реалност. Ако желаете да бъдете сполучливи, би трябвало да поддържате интереса и любознанието си към света и не просто да следвате трендовете, а да ги създавате и налагате.

Ако търсите нови кариерни благоприятни условия, разгледайте настоящите разгласи за работа на Karieri.bg.

Lufthansa Technik Sofia търси:
Авиомеханик

Българска народна банка търси:
ЮРИСКОНСУЛТ (по заместване) В ОТДЕЛ " ПРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ "
ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ " РЕГИСТРИ "

KPMG търси:
Senior Accountant
Tax Graduates
Administrative Assistant
Tax Advisors

KINSTELLAR търси:
Corporate/M&A Associate in Sofia

" Еконт експрес " търси:
Бизнес пълководец

Банка ДСК търси:
EXPERT/SENIOR EXPERT
Главен Експерт към Дирекция " MIS " в Управление " Контролинг "

" Икономедиа " търси:
Front-end програмист
React Native програмист

" EVN България " търси:
Експерт, асортимент и развиване
Специалист Маркетинг
Офис управител (по заместване)

Expat Asset Management търси:
Мениджър за връзки с институционални инвеститори/ Relationship Manager Institutional Investors

Пр2 търси:
Комуникационен специалист

Chambre de commerce et d’industrie France – Bulgarie търси:
Responsable marketing, communication et relation avec les membres
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР