Дигитализацията в сферата на застраховането несъмнено бе ускорена от условията

...
Дигитализацията в сферата на застраховането несъмнено бе ускорена от условията
Коментари Харесай

Онлайн застраховка от Булстрад: бързо и лесно в няколко стъпки

Дигитализацията в областта на застраховането безспорно бе ускорена от изискванията на пандемия и за фирмите в целия бранш бе значимо да оправдаят новите упования на клиентите.

Най-съществените цели за всеки от нас през днешния ден са бързината на услугата, опцията да я получим когато и да е и отвред. Различните варианти за заплащане са в допълнение улеснение,  а документите идват незабавно на електронната Ви поща. Друго преимущество при онлайн покупката на лавица е персоналното отношение с внимание към детайла, като да вземем за пример - да се изпраща увещание за вноска или при приключване на застраховката, както и достъп до онлайн профил с информация за всички дейни полици на едно място.

В продължение на фокуса върху дигитализацията на цялата група, Булстрад е измежду пионерите в онлайн застраховането на българския пазар.

ОНЛАЙН ОТ КРАЙ ДО КРАЙ

Дизайнът на Bulstrad.bg е основан по този начин, че да е подсъзнателен и незабавно да намерите това, което ви е належащо, без значение дали употребявате телефон, таблет или настолен компютър.

Онлайн застраховките, които можете да намерите през днешния ден на платформата са „ Гражданска отговорност “ на автомобилистите, Имуществена застраховка и Туристическа – за туристи в България или чужбина. Общото сред тях, като се изключи че могат да бъдат направени изцяло онлайн, са усъвършенстваните стъпки на подписване, планувани да лишават минимално време за попълване на значимата информация. Клиентът може да избере сред варианти за разсрочено или еднократно заплащане с банкова карта, цифров портфейл или ePay. Всички нужни документи се получават на електронната Ви поща незабавно след привършване на процеса.

НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ

Основният аршин на актуалния консуматор на застрахователни услуги е бързината на реализирането им, по тази причина и би оценил високо, че не губи време за посещаване на осигурителен офис, да чака в тапи или да търси място за паркиране. Застраховките на Bulstrad.bg са налични 24/7 и могат да се сключат онлайн, без значение от работното време или ден от седмицата.

КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ НА BULSTRAD.BG

Кога е идващото заплащане по Каско застраховката ми? Колко вноски по застраховката остават до края на контракта? Кога изтича застраховката на жилището ми? Мога ли да платя непосредствено от телефона или преносимия компютър си? Отговорът на всички тези въпроси е потребителският профил на Bulstrad.bg.

С мисъл към удобството и със средствата на дигитализацията, потребителският профил на Bulstrad.bg предлага увещание на значимите дати за падеж и приключване на застраховката, с един бутон се минава към онлайн заплащане и не на последно място – при предпочитание от страна на клиента получава привилегията първи да научи за идни преференциални условия и акции по продуктите на Булстрад.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР