Дигитален термостат получи Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ “Свети

...
Дигитален термостат получи Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ “Свети
Коментари Харесай

Дариха дигитален термостат на Детската хирургия към УМБАЛ „Свети Георги Пловдив

Дигитален термостат получи Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД - Пловдив като подаяние от клуб Inner Wheel Club Пловдив. Поводът за благородния жест са положителните персонални усещания от усърдната и ефикасна работата на целия екип в клиниката.

Апаратът служи за стопляне или изстудяване на серуми и биопродукти, нужни при интервенциите на децата, тъй че да доближат тяхната телесна температура. Използването на мини инкубатора ще даде постоянен градус на всички лекарства, което е значимо за лечебния развой на дребните пациенти. Също по този начин ще помогне за процеса при осъществяване на комплицираните интервенции в региона на гръдната и коремната хирургия. 

Дарението беше връчено от президента Марияна Стоева и члена на клуба Николина Анастасова. “Благодарим сърдечно на клуба за тяхната самодейност, предпочитание и реализация на един подобен значим за клиниката уред. Надяваме се на бъдещо взаимно съдействие в разнообразни области, подпомагащи детското здраве ”, сподели началникът на детската хирургия проф. доктор Пенка Стефанова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР