digital.bgВсеки потребител знае, че е препоръчително първо да изберат Еject

...
digital.bgВсеки потребител знае, че е препоръчително първо да изберат Еject
Коментари Харесай

Нова функция в Windows 10 ще ни позволи във всеки момент безопасно да премахваме USB устройства

digital.bg

Всеки консуматор знае, че е целесъобразно първо да изберат " Еject " опцията от менюто на Windows преди несъмнено да извадят USB устройство откомпютъра. Със сигурност ви се е налагало доста пъти да употребявате класическата " Safely Remove Hardware " функционалност в операционната система. Microsoft възнамеряват да улеснят доста работата с USB флашките и даже обмислят да отстранен традиционната система за ръководството им от идната версия на Windows 10. 

Разработчиците към този момент имат достъп до функционалност, която разрешава да премахнете външните устройства във всеки миг, когато желаете. Това усъвършенстване е част от Windows 10 Version 1809, която от скоро е налична за проби, оповестява SlashGear. За в бъдеще операционната система автоматизирано ще се погрижи за записа на информацията и ще отстрани опцията данните да не бъдат непокътнати вярно на USB флашките, което респективно ще постави завършек на гореспоменатия развой. 

 

В момента има две настройки на тази функционалност, като първата от тях е " Better Performance " и употребява кеш файл, който би трябвало да се затвори преди да извадите устройството от USB врата. Следващата версия на операционната система по дифолт ще задейства така наречен " Quick Removal ", при която външното устройство е усъвършенствано по този начин, че да може да се отстрани във всеки миг. Потребителите ще могат сами да избират коя от двете функционалности да употребяват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР