digital.bgGoogle стартираха тестовете с бета версията на Incognito Mode функционалност

...
digital.bgGoogle стартираха тестовете с бета версията на Incognito Mode функционалност
Коментари Харесай

Вече ще можем да използваме инкогнито режим в Google Maps

digital.bg

Гугъл стартираха тестванията с бета версията на " Incognito Mode " функционалност в известната услуга за навигация. Това се случи преди няколко седмици, само че режима можеше да се употребява единствено от стеснен брой консуматори. Компанията е подготвена е завършила с тестванията и удостовери, че стартира да популяризира тайно режима до всички, които използват Google Maps. Този инструмент към този момент се употребява от другите известни приложения и услуги на Гугъл, като браузъра Chrome и YouTube.

 

Активирането на тайно режима в Гугъл Maps значи, че данните за местоположението ви няма да бъдат свързани с акаунта ви в Google. Функцията също по този начин ще изтрие информацията от мобилното устройство, което употребявате. Компанията обръща внимание на обстоятелството, че " Incognito Mode " може да се отрази отрицателно на персонализираното преживяване на всеки самостоятелен консуматор. Със сигурност има доста хора, които биха желали да работят с Гугъл Maps без да се резервират данни за местоположението им.

 



 

Добре е да знаете, че тайно режима няма да спре да синхронизира данните от Maps с други приложения, на които сте дали сходно позволение. Въпреки това доста хора ще харесат включването на тази функционалност в Гугъл Maps. Имайте поради, че ще е належащо време преди тайно режима да е разполагаем за всички устройства с Android и iOS. Eдва ли ще се наложи да чакате прекалено много преди да можете да изпробвате сами тайно режима на своето устройства, без значение къде се намирате.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР