Диетата с кисело мляко е лесна за изпълнение, тъй като

...
Диетата с кисело мляко е лесна за изпълнение, тъй като
Коментари Харесай

Тази вълшебна диета с кисело мляко удари всички диети в земята! Сваля до 6 кг. за 7 дни

Диетата с кисело мляко е лесна за осъществяване, защото не се постанова да следвате прекомерно прецизен режим във връзка с храненията, а просто следвате листата прибавен по-долу с разрешените храни. Основното в диетата си остава киселото мляко, без което няма да постигнете стремежи резултат. Киселото мляко се подрежда измежду идеалните артикули, които по този начин или другояче участват на нашата софра. В случая би трябвало да му обърнем повече внимание и да подходим рационално с останалите артикули в диетата. Млякото е идеално както за закуска, и междинни закуски, по този начин и за възобновяване на организма след подготовка. Освен това е доста потребно. В порция кисело мляко се съдържат 300 мг калций, 10 грама протеини и нищожно количество мазнини. Известно е, че прави имунната система мощна и подкрепя храносмилателния тракт, изключително в случай че млякото е качество и съдържа стотици живи бактерии.

Приложение на диетата с кисело мляко
По време на диетата киселото мляко е главен артикул. Ядете колкото желаете от него. По предпочитание може да добавяте избрани артикули:
1, 2 и 3 ден – Имате избор сред варени картофи и ориз. Може да си позволите една чаша бяло вино.
4, 5 и 6 ден – По предпочитание може да добавите пилешко чисто месо, без кожата, а към него зеленчуци.
7 ден – Към киселото мляко може да добавите единствено плодове. Най-добре ги консумирайте настрана. Забранени са бананите и гроздето, само че може да си позволите чаша бяло вино.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР