„Диетата е секс и ябълки. Ако не стане, спираш ябълките“.

...
„Диетата е секс и ябълки. Ако не стане, спираш ябълките“.
Коментари Харесай

Секс диета или диета със секс

„ Диетата е секс и ябълки. Ако не стане, спираш ябълките “. Това не е анекдот, а самата истина. Със секс се отслабва и по-важното – поддържа се форма. Диета със секс за хубава фигура и положително въодушевление.

По принцип диетите се свързват с апетит и ограничения, а не на драго сърце. Но диетата със секс е друга. При нея се наслаждавате на допустимо най-приятния комплекс извършения, до момента в който извличате изгоди за фигурата си. И освен това. Голямото количество отделени ендорфини усъвършенстват положението на кожата и косата. Прибавете към здравословните изгоди и подсилване на имунната система, предотвратяване от сърдечносъдови болести и усмиряване на нервната система. В резултат на тази диета ще станете по-слаби, по-красиви, по-здрави и по-щастливи, написа rozali.com.

Разбира се, в основата на секс диетата е постоянният секс. Редовен в тази ситуация значи най-малко 3-5 пъти през седмицата и най-малко по един път през почивните дни. Е, няма да минете без някои промени в хранителното си меню, само че те никога не са изтощителни. По-скоро са общи препоръки за по-добър полов живот и оттова за по-добра форма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР