Диана Любенова се готви за дебют в БНТ, след като

...
Диана Любенова се готви за дебют в БНТ, след като
Коментари Харесай

Диана Любенова изгрява в БНТ след балотажа

Диана Любенова се готви за дебют в Българска национална телевизия, откакто при започване на есента й се наложи да напусне bTV.

От публичната медия потвърдиха предходната сряда, че актрисата става лице на ново нейно шоу, което е с название „ Имате среща… с Диана Любенова “ и ще се излъчва всяка неделя от 18 ч. стартът е на 12 ноември.

 

В новото си предаване, Любенова ще прави изявленията с известни персони от всевъзможни сфери на живота, които ще споделят детайлности от вътрешния и външния си свят. Това няма да е нов вид на предаването „ Извън играта “, което водеше напусналата малкия екран Люба Пашова, а планът ще е със напълно друга идея.

 

От медията за момента обаче не разкриват какви тъкмо са разликите сред двете излъчвания. Това ще стане ясно откакто новото токшоу на Любенова тръгне в ефир. За момента не е ясно и кой ще е първият й посетител. Не е изключено това да е водещата на „ България в 60 минути “ Мариана Векилска, която издаде преди дни, че с Диана още веднъж ще работят дружно, откакто до 2018 година бяха лица на „ Тази събота и неделя “ по bTV.

 

Актрисата се раздели ненадейно със утринния уикенд блок на bTV след 9 години там, с цел да отстъпи мястото си на новите водещи Бесте Сабри и Митьо Маринов, които обаче не се радват на голямо зрителско утвърждение. Зрителите са безапелационни, че двамата млади публицисти не са готови за работата си.

 

Многоточието в заглавието на новото предаване обаче издава, че мястото наподобява не й е дадено вечно и концепцията е водещите да могат да се сменят. В този ред на мисли не е изключено Диана да отстъпи мястото си на различен водещ или да стартира да си партнира с някого.

Инфо: Уикенд

Тагове: Диана Любенова Мариана Векилска Бесте Сабри Митьо Маринов btv БНТ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР