Диана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и

...
Диана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и
Коментари Харесай

Диана Любенова скочи на Фандъкова

Диана Любенова изригна против кмета на София Йорданка Фандъкова и Столична община, като ги упрекна в неистина и показа, че е възмутена от своеволията им. Актрисата населява първокласно жилище в суперцентъра на столицата и животът й в последната година бил вгорчен в битов проект от непрекъснатото затваряне на улицата пред дома й заради какви ли не аргументи. При последното блокиране на пътя колата на Диана била вдигната от паяк, а трябвало да заплати огромна сума за нарушаването, което съгласно нея не била направила, писа „ Ретро “.

Всичко това се случило поради фотосите на кино продукция тъкмо пред кооперацията, която обитавала и ежемесечно плащала такса за непокътнато паркомясто.

„ На моята улица снимат филм. Нека, отлично е! Но това е за 15-и път от началото на годината. Затварят цялото каре. Живущите са длъжни да паркират колите си през няколко директни от вкъщи си, за по ден-два. Включително и инвалидите. При нас е синя зона.Аз заплащам годишна винетка, заплащам налози и такси, с цел да пребивавам на тази улица, а „ Паркинги и гаражи “, както и Столична община, прибират немалки суми пари от всяка продукция, която наема моята улица. Продукцията заплаща и на заведението, в което снима. Всички са удовлетворени, единствено живущите ощетени…

Защо? В Лондон да вземем за пример, в случай че някой реши да наема и затваря улица, по какъвто и да е мотив, даже един живущ на улицата да не дава единодушието си – не е допустимо да се случи. Да не приказваме, че живущите получават отплата (под разнообразни форми) за породеното стеснение. Писна ми! След като през вчерашния ден не съм преместила автомобила си, служителка на „ Паркинги и гаражи “ ми звъни с покана да преместя колата си, с цел да бъдат осъществени ремонтни действия. Лъжа – снимат филм! “, изригна Любенова.

Впоследствие призна, че колата й е била преместена от паяк…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР