Диана Бишъп сияеше от щастие, докато държеше в ръцете си

...
Диана Бишъп сияеше от щастие, докато държеше в ръцете си
Коментари Харесай

Двойно щастие! Болна от рак спечели от лотарията и влезе в ремисия

Диана Бишъп сияеше от благополучие, до момента в който държеше в ръцете си великански чек на стойност 1.5 милиона $ в офиса на Atlantic Lottery’s в Сейнт Джоунс. " Може ли малко да потанцувам ", попитала дамата с хрипав глас, изменен вследствие на химиотерапията. След това тя почнала деликатно да скача от една страна на друга, оповестява CBC News.


Бишъп е много необикновена победителка в лотарията. Жената страда от рак на млечната жлеза в четвърта фаза. " Тези пари няма да бъдат изхарчени за покупката на нов дом или за екскурзии. Става дума за оцеляване. Мога да оживея, и моите деца също ", споделя Диана.
Невероятно е, само че на Диана ѝ провървяло два пъти: тя освен, че спечелила
джакпота от лотарията, само че малко по-късно схванала, че организмът ѝ най-сетне почнал да реагира на лекуването.

Ракът се бил популяризирал върху тазовата кост и белите дробове на пациентката, само че след облагата тя към този момент можела да си разреши да се подложи на клинични тествания в Торонто.

" Знам, че не мога да победя четвъртата фаза на рака, тъй като това е бомба със закъснител, само че това ми дава вяра, че, може би, заболяването ще ме остави намира за известно време... ще мога да пребивавам естествен живот ", споделя Диана.
За самотната майка с двама синове на възраст 20 години, единият от които живее с нея, заболяването става необикновено комплицирано тестване. Тя доста мъчно върви, имунната система ѝ е слаба, тя не може да си подвига дясната ръка и всяка заран с големи страдания се изправя от леглото. Заради заболяването тя е престанала за ръководи своя магазин Needs Convenience в Маунт Жемчуг, само че по този начин и не съумява да спре да работи изцяло в него. Държавната помощ в размер на 1 100 $ на месец едвам стига за погасяването на ипотеката.

През октомври тя описа своята история на CBC и нейната обстановка почнала незабавно да се трансформира. Непознати решили да оказват помощ, идвали в магазина ѝ, с цел да дават пари. Диана ги спестявала за пътешестване до Торонто, само че в един миг тя решила да си опита шанса и си купила лотариен билет за 20 $. И този избор трансформирал живота ѝ вечно.

Разбирайки за облагата от
лотарията, дамата преди всичко си купила лечебен пригодим матрак, с цел да облекчи болките. Втората покупка било комфортно кресло за гледане на тв приемник, когато тя си почива от химиотерапията. Тя също дефинитивно прекратила работата в магазина. " Ще мога да изплатя всичките наши задължения. Ще стартираме живота си от нулата. Не се тормозя за бъдещето и това прави живота ми много по-прост ", споделя Диана.

Превод и редакция: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР