Диалогът между мен и акад. Денков продължава и в момента.

...
Диалогът между мен и акад. Денков продължава и в момента.
Коментари Харесай

Мария Габриел: Едно правителство не зависи от един човек, а от цял екип

„ Диалогът сред мен и акад. Денков продължава и сега. Анализират се всяко едно от министерствата. Имаме още доста работа. Има още доста време. Да се концетрираме върху работата си “, съобщи вицепремиерът Мария Габриел.

„ Това, което ме интересува, е България да е поредна - за участието си в Европейски Съюз и НАТО, за уговорките си към жителите.

За мен е значимо да останем съществени в желанията си за това България да върви по пътя, по който е поела. Ако останем с това, че всичко е контрактувано, когато е контрактувано, не виждам какво може да бъде опасност за държавното управление. Едно държавно управление не зависи от един човек, а от цялостен екип и желая да видя, че сме екип " България “, сподели тя във връзка на разногласието сред водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за поста на външен министър.

„ За нас с акад. Денков в този миг е значимо диалозите да продължат за държавното управление в неговата целокупност. Ние приказваме за министерствата, когато имаме подготвеност с цялото държавно управление, ще имаме диалози и с политическите водачи “, увери тя.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР