Диалогът беше част от нашата формула за решаване на политческите

...
Диалогът беше част от нашата формула за решаване на политческите
Коментари Харесай

Илхан Кючюк каза как България трябва да върви напред

" Диалогът беше част от нашата формула за решение на политческите рецесии, това е методът, по който България би трябвало да върви напред ", сподели в " Още от деня " Илхан Кючюк, евродепутат от АЛДЕ, член на ЦОБ на Движение за права и свободи.

На въпрос дали Движение за права и свободи утвърждава формулата на Мария Габриел за едногодишен експертен кабинет, Кючюк отхвърли съответен отговор.
-->
" Нека да не избързваме с даването на безапелационни отговори. Според нас методът беше извънредно потребен с предлагането на кандидатура, двете контактни групи седнаха, разговаряха... Безспорно, правенето на една стратегия, която към този момент свързва връзките сред политическите партии, е доста по-задълбочен развой и по тази причина бихме желали да продължи като подобен с нужната експертиза и самообладание ", съобщи евродепутатът от Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи има своите специалисти, които работят непрекъснато за построяването на стратегия, уточни Кючюк. И напомни, че придвижването е предложило сформиране на експертно държавно управление още преди 5-6 години като излаз от политическата рецесия и са предложили ясна стратегия за излизането от нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР