Диалог, търпение и научени уроци от допуснатите грешки е формулата

...
Диалог, търпение и научени уроци от допуснатите грешки е формулата
Коментари Харесай

Депутат показа червен картон на ГЕРБ. Ето защо

Диалог, самообладание и научени уроци от позволените неточности е формулата на триумфа за сформиране на държавно управление с третия мандат. Това съобщи Антоанета Цонева от " Демократична България " в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Ако от " Демократична България " получат третия мандат, ще договарят с всички сътрудници от досегашното ръководство.

" Стратегията, която следва да приемем, би трябвало да дава отговор на потребностите на времето - имаме тежки рецесии: война на няколкостотин километра, енергийна рецесия, продоволствена рецесия в интернационален проект, в случай че щете. Отговорът на тези задания е търсене и взимане на решения и тук би трябвало разграничаване - червени линии против решения. Четвърти предварителни избори не са мощно решение. ", посочи тя.

Антоанета Цонева беше безапелационна, че от " Демократична България " не търсят и няма да позволен диалог за взаимно ръководство с ГЕРБ. Отрече и обвиняванията за въздействие на американския дипломат върху политическата групировка. Уточни, обаче, че когато е належащо Народното събрание да вземе на решение, за което се изисква болшинство от две трети - като изборът на Инспекторат и членове на Висш съдебен съвет, да вземем за пример, тогава и опозицията ще би трябвало да се включи.

Цонева дефинира петорната експертиза на фотосите от спалнята на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, за която приказва чешкия евродепутат Томаш Здеховски, като неприятно скроен ПР.

" Няма такава експертиза за фотосите от спалнята. Това е много зле скроена ПР акция с присъединяване на евпродепутат от ЕНП. " - посочи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР