Диалог с Борисов? Първо да излезе истината за записите, шкафчетата

...
Диалог с Борисов? Първо да излезе истината за записите, шкафчетата
Коментари Харесай

Радев се заяде и на Независимостта

Диалог с Борисов? Първо да излезе истината за записите, шкафчетата и корупционните схеми, сподели президентът
След грозния скандал на Съединението сред ГЕРБ и Румен Радев кой пръв е поставил венец, президентът не се посвени да нападна съперника си Борисов и в Деня на независимостта. Всякакво говорене за помиряване сред президент и държавно управление и за сформиране на експертно държавно управление не може да се случи без изчистване на въпросите с корупционните практики във властта, съобщи Радев. Така той отговори на вицепремиера Красимир Каракачанов,  който малко по-рано разгласи, че е подготвен да бъде медиатор в разговора сред двамата първи мъже в страната и когато той се състои - да се отдръпна от поста си.

„ Диалогът има смисъл единствено в случай че бъде подложен на здрава основа. Това значи по неоспорим метод да се почисти истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до неуспеха в ръководството, които са механизмите, водещи до този циничен модел на ръководство – по какъв начин да бъдат отстранени, по какъв начин да се възвърне справедливостта “, разяснява Радев пред публицисти в ямболското село Бояджик.

Президентът за следващ път надъха митингите против кабинета като изрази своята благодарност „ към всички будни жители “, които стачкуват против „ моралното проваляне и зависимостите на малко на брой “ във властта.

По мотив коментара на премиера Бойко Борисов, че политическата орис на България ще се реши на постоянните парламентарни избори, Радев сподели: „ Най-тревожното е, че едно ръководство, което се бори само за своето оцеляване всеки ден, не може да преведе страната през тежката здравна и социално-икономическа рецесия, която се обрисува “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР