Дейзи Ридли би искала почитателите на Междузвездни войни - и

...
Дейзи Ридли би искала почитателите на Междузвездни войни - и
Коментари Харесай

Дейзи Ридли: Връщам се в Междузвездни войни заради страхотната история

Дейзи Ридли би желала феновете на " Междузвездни войни " - и светът като цяло - да знаят едно-две неща за решението ѝ да се завърне в междугалактическия франчайз.


Английската актриса - която застана отпред на трилогията от филми " Междузвездни войни ", наричани най-лесно " продълженията ", или Епизоди VII, VIII и IX ( " Силата се пробужда " от 2015 година, " Последните джедаи " от 2017 година и " Възходът на Скайуокър " от 2019 г.) - съобщи в изявление за Variety, че препоръчаната за режисьор на плана Шармин Обейд-Чиной е пристигнала при нея с " концепция за история, която е супер готина ".

" Няма спойлери, само че тя ми даде подробна информация за цялата история. Ако не беше невероятна, щях да кажа: " Добре, обади ми се след пет години ", прибавя Ридли. " Но в този момент си заслужава ".

Звездата от " Убийство в Ориент Експрес " разсъждава и за това по какъв начин е израснала като артист и човек, откогато е почнала да се снима в " Силата се пробужда " преди съвсем десетилетие.

" Толкова доста неща се случиха за мен (от тези филми насам). Сега се усещам като пораснала. Когато започнах, бях на 20 години. Бях най-младата на снимачната площадка ", споделя Ридли.

" Трябваха ми първите два кино лентата " Междузвездни войни ", с цел да се усещам почтена да бъда там. Сега съм на 30 години. Цялото нещо се усеща напълно друго. Успях да работя с други режисьори и се надявам, че съм станал по-добър реализатор ".

През април предходната година Си Ен Ен заяви, че Лукасфилм - студиото, което стои зад огромния франчайз " Междузвездни войни " - е наело Ридли да се завърне в ролята на Рей - героинята, която тя показа в предходната трилогия.

На страницата ѝ в IMDb са посочени два идни плана по " Междузвездни войни " - един, режисиран от носителя на " Оскар " документалист Обейд-Чиной, и един, маркиран в стадий на разработка, озаглавен " Междузвездни войни: Новият джедайски медал ", чиято премиера понастоящем е планувана за 2026 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР