Дейвид Кинг, директор на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните

...
Дейвид Кинг, директор на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните
Коментари Харесай

Частен детектив разкрива 4 ясни признака, че съпругът изневерява

Дейвид Кинг, шеф на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните признаци, че брачният партньор изневерява. Според него дамите, които се обръщат към услугите на частни детективи, са прави в 80% от случаите. Това е по този начин, тъй като те виждат детайлности, които убягват от вниманието на съпрузите. Ето някои от най-издайническите знаци.

Знак №1

Първият и най-забележителен знак е, когато брачният партньор или приятелят ви стартира да се грижи за себе си доста повече, в сравнение с преди: нов парфюм, нова прическа, нов жанр на обличане. Ако в същото време усещате, че не желае да прекарва доста време с вас, тогава е прекомерно евентуално да ви изневерява.

Знак №2

Ако ненадейно зададе пароли на всичките си устройства и стартира да ги крие от вас, това е притеснителен знак. Е, несъмнено, в случай че безогледно се ровите във файловете, позвъняванията и обществените му профили, това може да е разумна стъпка – всеки има потребност от персонално пространство. Ако обаче връзката ви е била изпълнена с доверие и смяната се случи без основателна причина, може да предположите, че крие нещо от вас.  

Знак №3

Следващото особено държание на индивида, който изневерява, е яд и експанзия. Всеки път, когато телефонът му звъни, той става и излиза от стаята, с цел да приказва. Всеки въпрос, който задавате, даже и най-простият, може да докара до скандал.

Изглежда, като че ли непрекъснато търси причина за спор. И откакто обстановката ескалира, излиза на открито „ с цел да си поеме въздух “. Всъщност, в тази обстановка мъжът се пробва да спре да се усеща отговорен. Опитва се да оправдае дейностите си, като упреква вас.

Знак №4

Последният симптом на погрешния мъж, е може би най-очевидният – все по-често излиза без вас. Ако в миналото непрестанно ви е канил да излизате по заведения, да се виждате с другари или да прекарвате почивните дни отвън града, а в този момент непрестанно е ангажиран, това е обезпокоителен сигнал.

Същото важи и за обстановки, при които по-рано е обичал да си остава у дома, а в този момент има всевъзможни неотложни задължения. Възможно е да е намерил нов човек.

Най-важното, което би трябвало да запомните:

Сам по себе си всеки от тези знаци може да не значи нищо. Ако обаче забележите няколко, не трябва да ги пренебрегвате.

Какво още съгласно вас може да се добави към листата?

Източник: Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР