Дейвид Камерън описа безразсъдната“ атака на Иран срещу Израел като

...
Дейвид Камерън описа безразсъдната“ атака на Иран срещу Израел като
Коментари Харесай

Дейвид Камерън призова Израел да не отмъщава, след като въздушната атака на Иран беше „почти пълен провал“

Дейвид Камерън разказа „ безразсъдната “ офанзива на Иран против Израел като „ съвсем цялостен неуспех “, като прикани Бенямин Нетаняху да понижаване на напрежението.

Забележките на външния министър идват на фона на опасенията, че Израел може да отмъсти след офанзивата на Техеран в събота вечерта с 300 ракети и дронове. Израелската войска съобщи, че към 99% от безпилотните самолети, крилатите ракети и балистичните ракети са били свалени отвън границите на страната благодарение на съдружници.

Риши Сунак ще направи изказване в Камарата на общините по отношение на офанзивата като международните водачи се борят да разсеят спираловидното напрежение в Близкия изток. Днес лорд Камерън сподели: „ Разбира се, в случай че седите в Израел тази заран, смятате, че напълно вярно имаме цялостното право да отговорим на това. И те го вършат. Но ние ги призоваваме да не ескалират.

„ В доста връзки това беше двойно проваляне за Иран. Атаката беше съвсем цялостен неуспех и те разкриха на света, че са злонамереното въздействие в района...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР