Дейвид и Виктория Бекъм са пример за успешен брак вече

...
Дейвид и Виктория Бекъм са пример за успешен брак вече
Коментари Харесай

С колко жени Дейвид е изневерявал на Виктория Бекъм?

Дейвид и Виктория Бекъм са образец за сполучлив брак към този момент трето десетилетие. Според мнозина всемирски специалисти обаче фамилната идилия е измислена и всичко е умела игра пред камерата. Точно с помощта на този бутафорен облик двамата натрупат стотици милиони, само че какво се крие зад видимо съвършеното им общуване?

Официално Дейвид в никакъв случай не е признавал за изневерите си. Всички обаче знаят за аферата му с Ребека Лоос при започване на века. Едва при премиерата на документалния  филм на " Нетфликс " за Бекъмови, две десетилетия по-късно, Виктория със сълзи на очи разкри, че изказванията за хипотетичната невярност на Дейвид с персоналната му асистентка са били " най-трудният миг в живота ѝ ". Според нея " те към този момент не се чувствали като двойка " и били на ръба на раздялата.

Дейвид не удостовери за нито една от забежките, а във всички изявленията се кълне, че е правилен на Виктория. Само че Ребека напълно не е единствената му държанка.



Аферата с Ребека Лоос е единствената, за която Дейвид и Виктория признават

И след нея спортистът не си го прибира в гащите. През 2010 година избухва огромен скандал. Тогава Бекъм е обвинен, че има връзка с 26-годишен модел на име Ирма Ничи. Аферата е много продължителна. Дори се приказва, че той е на път да напусне брачната половинка и децата си. Но това въпреки всичко не се случи. Дори излъганата Виктория, за изненада на публицистите, застана на страната на брачна половинка си.

" Никой не е споделил, че бракът ще бъде елементарен ", - отблъсна тя нападките на пресата, а също по този начин добави, че " неприятностите още повече са ги сплотили ", а като доказателство за думите ѝ - скоро по-късно двойката се снабди с момиченце на име Харпър.

През 2012 година обаче още веднъж се заговаря за невярност на някогашния капитан на британския народен тим. Този път красивият състезател си паднал по певицата Катрин Дженкинс.

И макар че самият Дейвид назовава информацията нагла неистина, а Виктория още веднъж е подготвена да отвърне на всеки, който би очернил фамилията им, неприятната диря от цялата обстановка остава.

Футболистът е обвинен и в спекулация с продавачка на долни дрехи от Лос Анджелис. Дейвид неведнъж употребявал услугите на момиче с леко държание, което почасово работело в бутик за гащи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР