Дейв Майърс на осем години с майка си Маргарет, която

...
Дейв Майърс на осем години с майка си Маргарет, която
Коментари Харесай

Звездата от The Hairy Bikers, чиито умения са изковани в трагедия: Как Дейв Майърс се научи да готви на 11 години, защото майка му имаше МС, се присъедини към BBC като гримьор... и му беше продаден измамен мотоциклет от Si King, когато се срещнаха за първ

Дейв Майърс на осем години с майка си Маргарет, която страда от множествена склероза

Дейвид 'Дейв' Майърс стана обичан като половината от готварското дуо за каране на мотоциклети, The Hairy Bikers, с сътрудника готвач Саймън 'Si' King

Майърс стартира медийната си кариера като гримьор художник в BBC, преди да срещне сътрудника си готвач Саймън „ Си “ Кинг, който му продаде това, което той назова „ най-лошият мотоциклет, който в миналото сте виждали “.

Първото им шоу, The Hairy Bikers' Cookbook, беше пуснато по BBC през 2006 година и ги видя да карат из разнообразни страни, в това число Португалия, Румъния и Намибия, пробвайки локалната кухня и експериментирайки като го вършат сами.

Кинг сподели, че „ ще му липсва всеки ден и връзката и другарството, които споделяхме през половин живот “, когато разгласи гибелта на Майърс в обществените медии.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР