ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (АП) — Райън Прийс може да не

...
ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (АП) — Райън Прийс може да не
Коментари Харесай

Шофьорът на НАСКАР Райън Прийс се завръща в Дейтона, където ужасяващата му катастрофа доведе до отстраняване на тревата

ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (АП) — Райън Прийс може да не разпознае мястото, където стартира мъчителната му злополука на Международната писта на Дейтона предишния август.

НАСКАР павира върху тревната повърхност, която наподобява е предиздвикала колата на Прийс да се издигне във въздуха и да се преобърне към дузина пъти по време на лятното съревнование от 400 благи на известната писта.

Прийс съумя да се изкачи излезе от своя обезобразен форд номер 41 с помощ, преди незабавните служащи да го качат на количката и в чакащата кола за спешна помощ. Той прекара нощта в Halifax Health за наблюдаване, само че получи позволение да отлети вкъщи на идващия ден.

Въпреки забележителните усъвършенствания на сигурността през последните две десетилетия — кулминационна точка с дебюта на автомобила от последващо потомство през 2022 година — серийните коли демонстрираха наклонност да се изстрелват и обръщат или прекатурват, когато се плъзгат от асфалт към трева. Шофьорите съвсем на всички места приканват за повече настилка на основни места на високоскоростн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР