Действията на Възраждане продължават да излизат извън контрол и противоречат

...
Действията на Възраждане продължават да излизат извън контрол и противоречат
Коментари Харесай

ПП за Възраждане: Действията им излизат извън контрол

Действията на " Възраждане " не престават да излизат отвън надзор и опонират на всички хуманни, демократични и държавнически правила, се споделя в позиция на " Продължаваме промяната ", поместена на фейсбук страницата на политическата групировка.

В нея се споделя още:

След като няколко пъти се пробваха да лимитират конституционното право на законно определени народни представители да показват мнението си от трибуната на Народното събрание, откакто постоянно и преднамерено употребяват езика на омразата, предизвикват към екстремизъм и принуждение, и рушене на държавността, през вчерашния ден представители на Възраждане си разрешиха да лимитират правото и достъпа на български жители до прожекция на филм.

От Продължаваме Промяната-Демократична България сме безапелационни, че няма да допуснем каквото и да е нарушаване на демократичните права на който и да е в България. Ще стартираме още идната седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които контролират реда в залата и ще продължим да пазиме човешките права и независимост с всички вероятни разрешени средства.

По-рано днес от " ЛГБТИ Действие " изпратиха отворено писмо във връзка разстройване на прожекция на кино фест. Според предварителни данни, предоставени от Столична дирекция на вътрешните работи, след сигнал на мястото са изпратени униформени. Там е открито, че последователи на политическа партия " Възраждане " ( хората са били с тениски на партията) и група жители, пристигнали на прожекция, са влезнали в вербален конфликт. Организаторът на прожекцията е решил да я приключи, върнал е парите на закупилите билети. Не е имало физическо принуждение сред двете групи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР